Ann Depuydt

Plaats 22

------ Waar in Ieper woon je?------
Meer dan 20 jaar woonde ik in Brielen, een dorp dat enorm leeft. Sinds mijn scheiding woon ik op het Zaalhof aan de vestingen, waar een grote diversiteit van nationaliteiten is gehuisvest.

------ Wat doe je in het dagelijkse leven? ------
Reeds 36 jaar werk ik in het Jan Ypermanziekenhuis als verpleegkundige. Graag sta ik ten dienste van de mensen. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en ook een avondje met vrienden is altijd leuk. Naast het werk blijft familie ook heel belangrijk. 

------ Waarom ben je kandidaat bij Groen Ieper?-----
Omdat ik, net als Groen, geloof dat het anders kan. Met kleine en grote acties in stad kunnen we het verschil maken. Groen kan de kiezer inspireren om de groene toekomst van deze stad te ondersteunen. Waar het klein begint, kan men grote dingen verwezenlijken: een menswaardig bestaan, cultuur en sport voor iedereen, een groene en fietsvriendelijke stad voor de Ieperling,…!

------ Wat wens je Ieper na 2018?------
Een gemeenschap met een hart voor elkaar, waar elke bewoner zijn plaats vindt, waar duurzaamheid belangrijk is. Ik wens Ieper een groene toekomst! 

------ Wat is je favoriete quote? ------
“Als je de schoonheid in de simpelste dingen kunt zien, maakt dat je leven zoveel mooier… .”
Om maar niet te zeggen dat de natuur belangrijk is. We moeten deze wereld behouden voor onze kinderen door duurzaamheid en “groen” hoog in het vaandel te dragen en samen te leven in een steeds groenere stad en wereld !!!