Ariane Claeys

Plaats 28

------Waar in Ieper woon je?------
Ik ben geboren en getogen in Ieper, opgegroeid in het centrum van ‘t stad: de Sint Niklaas parochie waar ik school liep in de H. Familie en mijn jeugd door bracht in de turnzaal die toen nog juist om het hoekje lag. Nu hebben wij met het gezin ons vast stekje op de zonnebeekseweg!

------Wat doe je in het dagelijkse leven?------
In het dagelijkse leven heb ik twee jobs , één als leerkracht in het volwassenonderwijs Miras waar ik alle creatieve opleidingen geef die te maken hebben met ‘verf’ . Mijn passie voor het schilderen kan ik dan kwijt in mijn andere job die ik nu al meer dan dertig jaar uitoefen als decorateur in Bellewaerde . Verder hou ik van een gezellig avondje thuis en een wandeling met onze lieve viervoeter Charlie !

------ Waarom ben je kandidaat bij Groen Ieper?------
Ik heb alle vertrouwen in de partij en sta volledig achter het programma . Meer en meer ben ik mij ervan bewust dat het ‘anders kan’ … we moeten samen streven naar een duurzaam Ieper en een stad waar iedereen meetelt, leefbaar voor iedereen. 

----- Wat wens je Ieper na 2018?-----
Dat iedereen zich goed voelt in Ieper , jong en oud, dat de burgemeester een sociaal iemand is die alle Ieperlingen een warm hart toedraagt en dat iedereen zich openstelt voor een transparant en ‘dat het anders kan’ Ieper !! 

------ Wat is je favoriete quote?------
Kalmte kan je redden !