Bryan Pareyn

Plaats 27

------ Waar woon je? ------
Ik woon in het Vlamertinge. Een mooi dorp, waar bijna iedereen mekaar kent. Het centrum van Ieper is dichtbij en toch de charme en de natuur van het dorp hebben, dat spreekt me aan. 

------ Wat doe je in het dagelijks leven? ------ 
Ik volg momenteel een lerarenopleiding Engels-geschiedenis aan de Vives in Torhout. Leerlingen nieuwe leerstof aanreiken, daar haal ik mijn voldoening uit. In mijn vrije tijd hou ik van fitnessen, afspreken met vrienden of gewoon een avondje thuis spenderen.

------ Waarom ben je kandidaat bij Groen Ieper?------
Mijn stokpaardjes zijn altijd 'groen', 'sociaal' en 'democratie' geweest en dit past perfect in het programma van Groen Ieper. Ik wil er werk van maken dat Ieper een groene en inclusieve stad wordt die gemaakt is op maat van iedereen. Het is essentieel dat iedereen er zich thuis voelt. Daarnaast moeten de mensen ook een grotere invloed op het beleid krijgen via laagdrempelige instrumenten (bijvoorbeeld via het internet of een eenvoudige ideeënbus). Zo wordt ook het geloof in de politiek hersteld. Daarom zet ik me samen met de andere kandidaten van Groen Ieper in om een progressieve en sociale stad te verwezenlijken. 

------ Wat wens je Ieper na 2018? ------
Een gemeenschap waar zowel de burgers als gemeenteraadsleden durven keuzes maken om van Ieper een sociale stad te maken. 

------ Wat is je favoriete quote? ------
"Society grows great when old men plant trees whose shade they know they will never sit in.”