Stijn Delaere

Plaats 15

------- Waar woon je? -------
Mijn vriendin en ik zijn net van de ons dierbare Sint-Pieterswijk naar de alvast zeer charmante Torrepoortwijk verhuisd. Ongeëvenaard, hoe de bruisende stad, de rustige wijken, de dichte of weidse natuur en de pittoreske deelgemeenten hier slechts op een boogscheut van elkaar liggen.

------ Wat doe je in het dagelijkse leven? ------
Mijn hobby's zijn huiselijke gezelligheid, software ontwikkelen waar luchtvaartpiloten op kunnen vertrouwen, onze fantastische streek al sportend verkennen en cultuur - in de breedste zin, maar nog het liefst met woorden in de mix.

------ Waarom ben je kandidaat bij Groen Ieper? ------
Groen kiest voor gezondheid, openheid en weigert iets anders dan het beste aan te spreken in mensen. Dat is voor mij de enige verantwoordelijke insteek voor een beleid dat onkenbare duizenden aanbelangt. Ingesteldheid maakt alle verschil. 
Groen is de progressieve partij bij uitstek, leidt weg van kwalijke gewoonten op politiek, sociaal, ecologisch, economisch en mobiliteits-vlak. Als Ieperlingen kunnen we terug een voortrekkersrol opnemen en daar wil ik graag meer dan een steentje toe bijdragen.

------ Wat wens je Ieper na 2018? -----
Ik wens Ieper een team van bestuurders dat knopen kan doorhakken en ook de moeilijker meetbare belangen op lange termijn van de Ieperlingen weet te dienen. Ik wens ons het zelfvertrouwen om ons te ontpoppen tot een vooruitstrevende thuishaven voor nog meer waardevolle initiatieven en ondernemingen.

------ Wat is je favoriete quote? ------
"De aarde voorziet genoeg om ieders nood te ledigen, maar niet genoeg om aan zelfzucht van zelfs maar een enkeling te voldoen." ( Mahatma Gandhi)