Corona-update: Afgelaste activiteiten Groen Ieper

13 Maart 2020

Corona-update: Afgelaste activiteiten Groen Ieper

Door het Coronavirus heeft de overheid en ook de stad Ieper gevraagd om extra maatregelen te treffen. Als Groen Ieper kunnen we niet anders dan deze volgen. Alle activiteiten en meetings in maart zullen bij nader order worden afgelast/uitgesteld. Op 04/04 krijg je een nieuwe nieuwsbrief met een update. 

Inmiddels is er een duidelijk advies vanuit de overheid dat we in maart geen activiteiten meer zouden laten plaatsvinden. We hebben achter de schermen keihard gewerkt aan, bijvoorbeeld, de Groen Quiz van 27 maart. Helaas gaan we deze activiteit (en de andere activiteiten) dus niet meer door laten gaan.

Ook wij willen ons steentje bijdragen de verdere verspreiding van Corona ('Covid-19') tegen te gaan. Alle niet-essentiële vergaderingen en zelfs (grotere) samenkomsten zijn best te vermijden. Ben je zelf niet ziek of voel je niets? Je kan het nog altijd verspreiden en dan zijn het net de zwakkeren onder ons die hier als eerste slachtoffer van worden. Wees dus op je hoede, maar blijf verder wel rustig.Verzorg jullie goed, let extra op je hygiëne en zorg voor je naasten.
We houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Dit wil dus zeggen dat zowel de zwerfvuilactie (14/03), fractiemeeting (18/03), vergadering (23/03) en de Groen Quiz (27/03) niet doorgaan.

We lassen deze activiteiten af met spijt in het hart, maar gezondheid gaat momenteel boven alles. Nieuwe data worden zo snel mogelijk bepaald door het bestuur. 

De Quiz zal morgen ook op Facebook afgelast worden en elke deelnemer krijgt een mailtje dat deze zal worden uitgesteld naar een nieuwe datum. 

Veel sterkte en tot in april! 💚

P.S: Voor alle updates van de Stad Ieper kan je terecht op www.ieper.be/coronavirus