14 September 2018

19.30u -
22.30u

Kandidatendag

Kandidatendag , Grote Markt 34, 8900 Ieper

Ik doe mee!

Op 14 augustus zijn we gestart met elke dag een kandidaat voor te stellen op onze sociale media, op 14 september doen we dat in levende lijve in het museumcafé van het IFFM!

Groen Ieper organiseert deze kandidatendag om een maand voor de verkiezingen elke kandidaat op onze lijst voor te stellen, ons programma toe te lichten een korte presentatie en om onze campagnevideo te lanceren. 

Het is daarnaast ook een uitgelezen moment om met alle kandidaten kennis te maken en in gesprek te gaan over thema's waar jij van wakker ligt! Het is dus een avond waarop elke Ieperling meer dan welkom is om met ons te komen praten over de gevoelige thema's van jouw wijk of deelgemeente. 

Heb je daarnaast ook bekommernissen op Vlaams en Federaal niveau? Dan hebben we goed nieuws, want ook federaal parlementslid Wouter De Vriendt en Vlaamse parlementslid Bart Caron zullen aanwezig zijn op 14 september. 

Genoeg redenen om af te komen dus, tot binnenkort op deze kandidatendag of tijdens één van onze huisbezoeken. 

Korte info:

Groen Ieper Kandidatendag
14/09/2018 - 19:30 - Museumcafé
Voorstelling Kandidaten - Programma - Campagnevideo
Gasten: Wouter De Vriendt en Bart Caron
Andere sprekers:
Diederik Vandenbilcke (Groen Ieper Voorzitter) 
Vera Lannoo (Lijstduwer Groen Ieper 2018)
Jordy Sabels (Lijsttrekker Groen Ieper 2018)

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.